Συχνές ερωτήσεις

Ξέχασα να παραγείλω κύπελλα, ανοίγω σε 10 μέρες, τι κάνουμε;

Ανάλογο την περίοδο που θα μας ενημερώσετε θα βρούμε λύση, για όλα η Εταιρεία μας

Βρίσκει λύσεις. Η Εταιρεία μας είναι πάντα κοντά στους συναγωνιστές της στην Ελληνική

Αγορά και κάνει όλα τα δυνατά για να είναι ικανοποιημένοι.

Έχω παραγγείλει σε ανταγωνιστή σας και δεν τα έχω πάρει ακόμα, ανοίγω σε 4 μέρες, γίνεται κάτι;

Κατά πρώτον θα μαλώσουμε την Εταιρεία μας που δεν σας έδωσε την ευκαιρία να μας βρείτε και να σας ενημερώσουμε τι κάνουμε, πως και πότε το κάνουμε.

Γίνεται, Θα σας στείλουμε σε 2 μέρες τα δικά μας μεγέθη χάρτινα λευκά κύπελλα για:

  • ΠΑΓΩΤΟ
  • ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
  • ΓΛΥΚΟ

Ψάχνω για μικρή ποσότητα, δεν έχω μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, γίνεται;

Ανατρέχοντας στην ιστοσελίδα μας στους πίνακες με τα μεγέθη που παράγουμε θα βρείτε τις ποσότητες που είναι για κάθε μέγεθος, αν πάλι είναι πολλά εδώ είμαστε θα ψάξουμε μαζί για λύση.

Πώς μπορώ να έχω δείγματα από τα κύπελλα που παράγετε;

Τα δείγματα μας με τα μεγέθη των χάρτινων κυπέλλων που σας ενδιαφέρουν αποστέλλονται μέσω ταχυμεταφοράς με δικό μας κόστος, με σήμανση του κωδικού στον πάτο, αφού έχει προηγηθεί η αποστολή στοιχείων της Εταιρείας σας με περίπου τι μέγεθος σας ενδιαφέρει μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πώς μπορώ να έχω την προσφορά σας;

Κατά πρώτον σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα Ελληνικής Παραγωγής Προϊόντα μας, Χάρτινα κύπελλα για παγωτό, Χάρτινα κύπελλα για παγωμένο γιαούρτι, Χάρτινα κύπελλα για γλυκό.

Οι τρόποι είναι οι εξής:

Α) Συμπληρώνοντας όλα τα πεδία που έχει η φόρμα προσφοράς στην ιστοσελίδα μας, και κάποια περίπου μεγέθη στο εκεί κείμενο.

Β) Στέλνοντας μήνυμα με τα στοιχεία σας και περίπου τι σας ενδιαφέρει στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γ) Μέσω φαξ.

Τηλεφωνικά δεν δίνονται προσφορές διότι οι γραπτές προσφορές μέσω ηλεκτρονικής μορφής αρχειοθετούνται και είναι πάντα εύκολες σε διαχείριση για κάθε διαφορά.

Πως μπορώ να στείλω την μακέτα μου;

Όλα γίνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για πιο γρήγορους χρόνους, σε αρχεία

οποιασδήποτε σχεδιαστικής μορφής, σε περίπτωση που υπάρχει δυσκολία σε κάποιο χρώμα ζητείτε αριθμός της χρωματικής κλίμακας PANTONE.

Αλλά και ταχυδρομικά οτιδήποτε έχετε και αποτυπώνει το σχέδιο σας, τα τελικά προς έγκριση από εσάς, τα στέλνουμε με ταχυμεταφορά, δυστυχώς αυτός ο τρόπος είναι πιο χρονοβόρος.

Πόσα χρώματα τυπώνετε;

Μπορούμε να εκτυπώσουμε 4 χρώματα +2

Με τί τρόπο γίνεται η εκτύπωση;

Ο τρόπος εκτύπωσης των κύπελλων παγωτού, γιαουρτιού, γλυκού είναι με εκτυπώσεις

οffset, χωρίς διαλύτες, χωρίς βερνίκια, χωρίς επίστρωση UV με επιτρεπόμενα μελάνια.

Έχετε ανώνυμα γενικής χρήσης;

Ανώνυμα χάρτινα κύπελλα έχουμε, αλλά τα σχέδια είναι μόνο για παγωτό, για τις κατηγορίες παγωμένο γιαούρτι και γλυκό παράγουμε λευκά κατόπιν ειδικών συνθηκών για να καλύψουμε έκτακτες καταστάσεις.

Έχετε λευκά;

Λευκά κύπελλα παγωτού, γιαουρτιού, γλυκού δεν έχουμε σε μόνιμη βάση στην αποθήκη μας, αλλά υπάρχουν 2 περιπτώσεις να παράγουμε για εσάς:

Α) Όταν ο ενδιαφερόμενος έχει παραγγείλει τα κύπελλα με το λογότυπο του, και για την παραγωγή τους χρειάζονται 10-20 εργάσιμες μέρες για να παραδοθούν και θέλει να ξεκινήσει νωρίτερα.

Β) Εάν δοθεί παραγγελία σε έναν συγκεκριμένο αριθμό λευκών κύπελλων όπως αναγράφεται στις λίστες στην ιστοσελίδα μας για λευκά κύπελλα παγωτού, γιαουρτιού, γλυκού.

Έχετε το μέγεθος που έχω βρει από εισαγώμενο και με ενδιαφέρει ή έχετε κάποιο παρεμφερές;

Η Εταιρεία μας αποκτώντας μετά από μακροχρόνια έρευνα την γνώση για τα ποια μεγέθη είναι ποιο διαδεδομένα και εύχρηστα στην Ελληνική Αγορά έχει προσαρμόσει και παράγει μεγέθη ακριβώς για την Ελληνική Αγορά, αυτά τα μεγέθη είναι ελαφρώς διαφορετικά από αυτά που εισάγονται αλλά ακριβώς προσαρμοσμένα για τα Ελληνικά δεδομένα και τις ανάγκες της Αγοράς Μας

Πόσα ΟΖ, ml, είναι τα κύπελλα σας;

Τα χάρτινα κύπελλα γιαουρτιού, παγωτού, γλυκού που παράγουμε εμείς σαν Εταιρεία τα χαρακτηρίζουμε ως προς την ποσότητα που μπορεί ο ενδιαφερόμενος να βάλει, έτσι τα χαρακτηρίζουμε σε γραμμάρια περιεχόμενο, η Αγορά Μας πάντα μετρούσε σε γραμμάρια η κιλά το περιεχόμενο υλικό και ποτέ σε Οz η ΜL διότι ευτυχώς ακόμη δεν έχουμε αλλοτριωθεί εντελώς σε ΞΕΝΑ ΜΕΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, αν παραλάβετε τα δείγματα μας μπορείτε να τα συγκρίνετε για Oz η ΜL.

Πατήστε για να δείτε τον μετατροπέα όγκου.conv

Μπορώ να έχω τα πιστοποιητικά καταλληλότητας για τα κύπελλα σας; Έχετε;

Η Εταιρεία μας διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά καταλληλότητας για τα χάρτινα κύπελλα που παράγει. Αυτά αποστέλλονται μαζί με όλα τα υπόλοιπα έγγραφα κατά την παράδοση των παραγγελιών. Πληροφοριακά διαθέτουμε πλήρη πιστοποιητικά για το χαρτόνι, πιστοποιητικό για τα μελάνια, καθώς και πιστοποιητικό ορθής παραγωγικής διαδικασίας ISO 22000, για το τελευταίο μάλλον είμαστε οι μόνοι, με ότι αυτό συνεπάγεται για την απόφαση σας να μας εμπιστευτείτε την παραγωγή των υλικών συσκευασίας και έμμεσου Marketing της Εταιρείας σας.

Το πάχος του χαρτονιού έχει κάποια σημασία. Για τη στιβαρότητα του κυπέλλου κάποια όταν τα πατάω με τα δάκτυλα στα χείλια κλείνουν και μου φαίνονται ψεύτικα;

Στην Ελληνική Αγορά όλα τα χρόνια κυκλοφορούν κύπελλα εισαγωγής από διάφορα μέρη του κόσμου υπάρχουν κύπελλα ευρωπαίων παραγωγών αλλά και από τρίτες χώρες, ο γνώμονας για να εισαχθεί ένα προϊόν ήταν και είναι η χαμηλή τιμή και ποτέ η ποιότητα, η αξιοπιστία , και η καταλληλότητα του προϊόντος. Η Εταιρεία Μας παράγει χάρτινα κύπελλα για παγωτό, παγωμένο γιαούρτι, γλυκό από χαρτόνι του μεγαλύτερου και ποιο εξειδικευμένου Φιλανδού Παραγωγού την STORA ENSO με πάντα σταθερές προδιαγραφές που εναρμονίζονται πάντα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία αλλά δεν είναι και ο φθηνότερος παραγωγός, υπάρχουν χαρτόνια από Αμερική, Κίνα, Ινδία, Ινδονησία, Νοτ. Αφρική, Βραζιλία και πάει λέγοντας με πολύ φθηνότερες τιμές, Εμείς δεν θυσιάζουμε την ποιότητα για την τιμή. Το κάθε μας κύπελλο παράγετε με πάχος χαρτονιού που είναι αυτό που χρειάζεται ακριβώς, για την δουλεία που πρέπει να κάνει δηλαδή κύπελλο για παγωτό, παγωμένο γιαούρτι, γλυκό και δεν είναι πλαστικός κεσές, η μεταλλική φόρμα.

Είμαστε εταιρεία που θέλει να βγάλει ένα μέγεθος που δεν υπάρχει πουθενά, γίνεται;

Η Εταιρεία Μας μπορεί να παράγει οποιοδήποτε μέγεθος της ζητηθεί (εκτός από κάποια εκτός δυνατοτήτων μηχανολογικού εξοπλισμού) , ο μόνος περιορισμός είναι ο χρόνος 3-4 μήνες προεργασία καλουπιού και οι εξής προϋποθέσεις:

Α) Ο ενδιαφερόμενος να καταβάλει προκαταβολικά το ποσόν που απαιτείται για την κατασκευή του καλουπιού, όπου δεν απαιτείται απορρόφηση συγκεκριμένης ποσότητας κύπελλων.

Β) Η υπογραφή συμβολαίου για απορρόφηση συγκεκριμένης ποσότητας κύπελλων
με χρηματική ρήτρα σε περίπτωση μη απορρόφησης της ποσότητας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ι.Νίκα 19, 13673, Axαρναί, Aθήνα, Ελλάς
Τηλέφωνο: 210 2462105
Fax: 210 5153858
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
map Βρείτε μας εύκολα στον χάρτη
spoon resycle

Επιτρεπόμενα για τρόφιμα

Ανακυκλώσιμα

catalog

logo2 Πνευματικά Δικαιώματα ΜΙΧΑΗΛΟΒΙΤΣ ΑΕΒΕ © 2012.
Mε επιφύλαξη παντός δικαιώματος.