Εταιρεία

ΜΙΧΑΗΛΟΒΙΤΣ Α.Ε.Β.Ε
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΧΑΡΤΙΝΑ ΚΥΠΕΛΛΑ : ΓΛΥΚΟΥ-ΠΑΓΩΤΟΥ-ΠΑΓΩΜΕΝΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ  ΜΕ ΦΙΡΜΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Η Εταιρεία μας ξεκίνησε την παραγωγή χάρτινων κύπελλων ΓΛΥΚΟΥ-ΠΑΓΩΤΟΥ-ΠΑΓΩΜΕΝΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ από το 2004 θέλοντας να διαφοροποιηθεί στην Αγορά προσφέροντας ελληνικά ποιοτικά προϊόντα, σε σχέση με την υπάρχουσα κατάσταση των εισαγόμενων μονοπωλιακών προϊόντων που λυμαίνονταν στην αγορά όλα τα προηγούμενα χρόνια και δημιουργούσαν προβλήματα στους επαγγελματίες ως προς τον χρόνο παράδοσης, αλλά και τις ποσότητες που απαιτούντο για την εκτύπωση φίρμας του κάθε ενδιαφερόμενου. 

Η φιλοσοφία μας ήταν, στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ να δώσουμε τις μικρότερες ποσότητες που απαιτούσε, με τον μικρότερο χρόνο παράδοσης, εφάμιλλα ποιοτικά, και με λογικές τιμές, ο παράγοντας αποθηκευτικός χώρος, πάντα επάρκεια σε κύπελλα, μικρή εκταμίευση χρημάτων που κάθονται και επιβαρύνουν την ρευστότητα,  μας  επιβράβευσαν για την επιλογή μας, και έκοψαν τον βρόγχο και το άγχος κάθε ενδιαφερόμενου. ΠΕΤΥΧΑΜΕ

Σήμερα η Εταιρεία μας μετά από όλα αυτά τα χρόνια  με εμπειρία στον χώρο για τις ανάγκες και σε ποιο εξειδικευμένα ζητήματα (μεγέθη κύπελλων σε συνδυασμό μεταξύ τους) προσφέρει  καλύπτοντας  το 95% (ζήτηση σε μεγέθη) τις ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ :

5 ΜΕΓΕΘΗ ΓΙΑ ΓΛΥΚΟ
7 ΜΕΓΕΘΗ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ
5 ΜΕΓΕΘΗ ΓΙΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
8 ΜΕΓΕΘΗ CORONA(ΧΩΡΙΣ B.C) ΓΙΑ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ   

Πολύ σύντομα βέβαια θα κλείσουμε και το 5% σε μεγέθη, και μετά…..

Βεβαίως ότι πρωτότυπο (Η CORONA ΜΑΣ) αντιγράφεται, δεν πειράζει ας αντιγράψουν και μας τους ΕΛΛΗΝΕΣ κάποιοι μεγάλοι ανταγωνιστές της Ευρώπης 8 μεγέθη εμείς 2 αυτοί..

Η Εταιρεία ΜΙΧΑΗΛΟΒΙΤΣ Α.Ε.Β.Ε είναι κοντά σας ότι θελήσετε, είμαστε έτοιμοι να το συζητήσουμε και θα βρούμε μαζί την λύση να είστε σίγουροι…..


ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛΟΒΙΤΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ι.Νίκα 19, 13673, Axαρναί, Aθήνα, Ελλάς
Τηλέφωνο: 210 2462105
Fax: 210 5153858
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
map Βρείτε μας εύκολα στον χάρτη
spoon resycle

Επιτρεπόμενα για τρόφιμα

Ανακυκλώσιμα

catalog

logo2 Πνευματικά Δικαιώματα ΜΙΧΑΗΛΟΒΙΤΣ ΑΕΒΕ © 2012.
Mε επιφύλαξη παντός δικαιώματος.